Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d’Estiu de Parets, més cívica i més participativa que mai

La Festa Major d’Estiu de Parets, més cívica i més participativa que mai

31/07/2019

La Festa Major d’Estiu de Parets ja ha acabat. Aquest dilluns, 29 de juliol, van tenir lloc els darrers actes que posaven el punt final a la celebració. Tot i que hi ha hagut algun incident i algun acte vandàlic aïllat, la Festa Major d’enguany ha destacat per la gran participació i per ser una de les més cíviques, segures i respectuoses dels darrers anys.

Per causa de la pluja, algunes de les activitats previstes a la plaça de la Vila es van traslladar al Poliesportiu Municipal i van comptar amb una gran assistència de públic. 

Pel que fa a les anul·lacions, a causa del mal temps es van haver de suspendre el tobogan inflable Splash Slide, la Festa de l'escuma, la Cercavila i Ball de gegants al carrer Barcelona, l’estand Projecte Evoca i, al vespre, l’actuació d’Ànimes de foc de Diables Parets i el Rellotge de Parets, que van ser impossibles de reubicar.

Gràcies a les xarxes vinculades Parets Connecta -Facebook, Twitter i Instagram- la població va poder estar constantment informada dels canvis que es produïen en la programació, en funció dels avisos i les alertes que es rebien des dels diferents canals oficials. A més, tothom va poder seguir el pregó en directe que es va retransmetre per RAP107, Facebook i Instagram.

Com sempre, l’organització, el control i la seguretat dels actes va resultar tot un èxit gràcies a la tasca de la Policia Local, el Servei de Manteniment i dels voluntaris i voluntàries de la Comissió de Festes de Parets i Protecció Civil que es van abocar per tal que la normalitat fos la tònica de la celebració, tot i els canvis d’ubicació i les inclemències del temps.

Èxit total del Jazz Vermut solidari

El Jazz Vermut, que aquest any va canviar de format, va ser una de les activitats amb més ressò de la festa. Tothom que hi va assistir va aportar el seu euro solidari i, finalment, es van recaptar 850 euros que es van lliurar a l’Associació Parets Contra el Càncer. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Maravella fme 2019