Portada > Actualitat > Notícies > La companyia Yllana donarà el tret de sortida a la nova temporada d’espectacles als teatres de Parets

La companyia Yllana donarà el tret de sortida a la nova temporada d’espectacles als teatres de Parets

22/08/2019

The Primitials, de la companyia Yllana, serà el muntatge teatral que donarà el tret de sortida a la nova temporada d'espectacles als teatres de Parets del Vallès, que es podrà veure entre els mesos d'octubre a desembre.

Els components d'Yllana ens presenten una divertidíssima comèdia musical a cappella, un espectacle d'humor, teatre gestual i virtuosisme vocal que es portarà a escena el diumenge 6 d'octubre, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler.

Durant els mesos següents, es podran veure obres de tots els gèneres i per a tots els públics: els concerts Mas de tidel quintet Maruja Limón o Pegasus, l'emblemàtic grup de jazz rock dels anys 80; De mares i filles amb la Mont Plans i l'Annabel Totusaus; La dansa de la venjança, de Jordi Casanovas, emmarcada en la en campanya Prou d'hòsties 2019; o el muntatge Sembla que rigui, de la Cia. Mont Plans, seran part de la programació d’aquests darrers mesos de l’any.

Pel que fa al Cafè Teatre, la Sala Basart Cooperativa acollirà les actuacions de Raul Pérez i la seva particular Raulidad virtual, el nou espectacle d'El Sevilla, un monòleg d'humor sobre la seva vida i el rocanrol o Prohibidoecharlecacahuetes al mono, amb el popular còmic Salva Reina 'Chuky'.

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h i dijous de 16 a 19 h o a www.ticketea.com.

Arxivat a: Cultura
Primitals