Portada > Actualitat > Notícies > 200 professionals de l'educació de Parets assisteixen a l'acte inaugural del curs 2019-2020

200 professionals de l'educació de Parets assisteixen a l'acte inaugural del curs 2019-2020

06/09/2019

La Primera Tinent d'Alcaldia i Regidora d'Educació, Casandra García, ha donat la benvinguda al personal docent, pedagògic, i a tot l'equip de persones que conformen la comunitat educativa de Parets i que ha assistit a l'acte celebrat avui a la sala Basart Cooperativa. García ha destacat el seu comprimís de treballar de la mà dels centres educatius de forma real i proactiva i s'ha posat a disposició dels treballadors i treballadores perquè "volem ser al vostre costat durant tot el curs i remar en el mateix sentit". D'aquesta manera la Regidora d'Educació es comprometia a treballar en primera persona juntament amb la resta de professionals del món educatiu de Parets.

Durant el seu parlament, Casandra García ha valorat la bona qualitat de l'educació que hi ha a Parets i ha animat a tots els assistents a continuar amb els projectes educatius dels centres per mantenir l'èxit de l'educació en el municipi. García ha destacat les bones dades dels darrers mesos pel que fa a resultats i ha animat tothom "a continuar exercint les vostres funcions amb tanta professionalitat, alhora que gaudiu del que feu, perquè la vostra tasca és especialment rellevant".
Seguidament ha donat la paraula a l'Alcalde Jordi Seguer, qui ha fet un breu parlament per agriar a tots els assistents la participació en l'acte i per reafirmar l'aposta que l'Ajuntament fa per l'educació. A més, Seguer ha volgut explicar que durant els mesos de descans escolar l'Ajuntament ha fet algunes actuacions en els centres, especialment pel que fa a la pintura dels espais.
A l'acte també ha assistit la Inspectora d'Educació, Pilar Capellà, qui ha dirigit unes paraules al públic per agrair la tasca que fan i per animar els professionals a continuar fent els projectes tan diversos que hi ha a Parets.
La Regidora d'Educació ha presentat el conferenciant Paco Cascón, professor universitari i assessor en resolució de conflictes, que ha fet una conferència en la qual s'ha parlat sobre com tractar els conflictes i la convivència des de l'educació. L'acte ha finalitzat amb un refrigeri per als assistents.

En el canal de Vimeo de Parets Connecta podeu veure un vídeo resum de l'acte: https://vimeo.com/358269807

Arxivat a: Educació
Presentació curs escolar 2019-20 ok img