Portada > Actualitat > Notícies > Parets tindrà un nou parc de cal·listènia i informatitzarà l’accès a la Piscina Municipal Miguel Luque

Parets tindrà un nou parc de cal·listènia i informatitzarà l’accès a la Piscina Municipal Miguel Luque

20/09/2019

Ahir dijous 19 de setembre es va celebrar, a la sala polivalent del Poliesportiu Joaquim Rodríguez, el Consell de l’Esport Municipal de Parets, presidit per primera vegada per l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i per la Primera Tinent d’Alcaldia, Casandra Garcia.

A l’acte hi van assistir les diferents entitats esportives del municipi i es van tractar, entre d’altres, la programació d’activitats per a la temporada 2019-2020.

En la seva intervenció, Jordi Seguer va remarcar que “aquesta ha estat la primera vegada que l’oposició ha estat convidada al consell, en una mostra de transparència i participació” i va reiterar el compromís del nou govern amb totes les entitats del municipi i l’aposta de l’Ajuntament “per la pràctica de l’esport femení a Parets”. La Primera Tinent d’Alcaldia, Casandra Garcia, va puntualitzar que s’han establert “línies molt definides per unificar els criteris a l’hora d’adjudicar les pròximes subvencions, sense diferències ni adjudicacions directes”.

L’alcalde també va donar a conèixer a les entitats els nous projectes que es desenvoluparan durant els pròxims mesos, com ara la substitució de les cadires de les graderies del pavelló i del camp de futbol, o la creació d’un parc de cal·listènia o circuit esportiu. La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l’esforç.

També va anunciar les reformes que es faran a la Piscina Municipal Miguel Luque, amb un cost aproximat de 155.000 euros, i que inclouen l’arranjament dels vestidors masculins, la renovació de les taquilles i el vestíbul o la informatització dels accessos a l’equipament, entre d’altres.

Arxivat a: Esports
Consell de l'Esport 2019 img