Portada > Actualitat > Notícies > El butlletí municipal Parets al dia i les xarxes socials de l’Ajuntament estrenen imatge

El butlletí municipal Parets al dia i les xarxes socials de l’Ajuntament estrenen imatge

26/09/2019

Coincidint amb l’arribada del Govern Plural a l’Ajuntament, i amb la sortida del número 191, corresponent al mes de setembre, la imatge del Butlletí municipal Parets al dia i les xarxes socials vinculades a l’Ajuntament de Parets presenten una renovació total.

Una de les coses més destacades és el canvi de disseny de la portada i l’aposta per noves tonalitats, més modernes i actuals que les utilitzades fins al moment.

Entre d’altres, s’han suprimit les seccions que encapçalaven les pàgines, per tal de donar cabuda a tots els temes d’actualitat per davant de les temàtiques rígides que podien arribar a limitar els continguts. L’objectiu d’aquest canvi en concret és incloure tota la informació rellevant, independentment del servei municipal des del qual es gestioni, o de si s’ajusta estrictament a l’espai que es tenia assignat.

També s’inclouen notícies de caràcter polític que afecten el municipi, o relatives als regidors i regidores del consistori, sempre que siguin d’interès per a la ciutadania.

L’Ajuntament de Parets, ara més a prop i en línia

Un altre dels canvis importants pel que fa a comunicació és la nova imatge i la denominació de Parets Connecta, que passa a dir-se Ajuntament de Parets del Vallès.

A partir d’ara, la comunicació amb la institució per mitjà de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo i Flickr) es farà amb el nom d’Ajuntament de Parets del Vallès, per tal de poder reconèixer amb molta més facilitat els perfils de la nostra administració i facilitar la seva ubicació en la navegació per Internet.

Aquest canvi no afecta els usuaris o seguidors de l’antic Parets Connecta a les xarxes socials, que només veuran la imatge renovada, i podran visualitzar els continguts com fins ara. De fet, les xarxes socials de l’administració paretana, ja fa un temps que s’estan renovant amb la inclusió de més informació d’interès general, més actualitzada, amb avisos i alertes que són rellevants per als ciutadans i ciutadanes i amb més contingut gràfic en format de vídeo.

Arxivat a: Ajuntament, Comunicació
NOU PAD 191 Heri img