Portada > Actualitat > Notícies > Parets s’adhereix a les Jornades Europees del Patrimoni 2019

Parets s’adhereix a les Jornades Europees del Patrimoni 2019

30/09/2019

Un any més, Parets se suma a les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Centenars de municipis, entre ells Parets, organitzen activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el patrimoni cultural a la ciutadania. Palaus, castells, monestirs, jaciments i altres espais patrimonials obren les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer el seu patrimoni.

A Parets les jornades se celebraran amb unes visites guiades a les masies la Marineta, l’11 d’octubre a les 17 h; la Torre de Malla, el 12 d’octubre a les 12 h; i la Torre de Cellers, el 13 d’octubre a les 12 h.

Les places per assistir a les visites són limitades i les inscripcions es poden fer fins al dia 10 d’octubre a les oficines de Can Rajoler. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 573 98 00.

Per consultar la programació de les jornades en tots els municipis, cal entrar al web de la Generalitat de Catalunya http://patrimoni.gencat.cat/JEP2019.

Arxivat a: Ajuntament
Torre Malla