Portada > Actualitat > Notícies > Tres cursos de l’Oficina de català de Parets i més Voluntariat per la Llengua

Tres cursos de l’Oficina de català de Parets i més Voluntariat per la Llengua

01/10/2019

L’Oficina de català de Parets inaugura l’any acadèmic amb cursos del nivell bàsic 1, adreçat al col·lectiu de persones no catalanoparlants, de suficiència 1, equivalent a l’antic nivell C, i superior (C2), corresponent a l’antic nivell D.

Com a novetat, cal destacar que enguany el curs del nivell superior s’ofereix en la modalitat virtual i, tutoritzat des de l’Oficina de Parets, és obert a tota la comarca. La docència en línia s’imparteix a través de la plataforma Aula mestra, dintre del web parla.cat.

Quant als altres dos cursos, són presencials i les classes es faran a les aules del Centre de Formació d’Adults (CFA) de Parets. En total, el col·lectiu d’alumnes dels cursos de català per a persones adultes s’acosta a la vuitantena i s’han exhaurit les places en tots els grups. 

D’altra banda, a partir de mitjan octubre també es posarà en marxa l’edició 2019-2020 del programa del Voluntariat per la llengua. A través d’aquest programa, que ja és molt veterà a Parets, es creen les anomenades parelles lingüístiques, formades per una persona aprenenta i una de voluntària. L’objectiu és practicar la conversa en un ambient cordial i amable i facilitar que les persones aprenents adquireixin fluïdesa i confiança a l’hora d’utilitzar la llengua.

Per estar al dia de totes les activitats que duu a terme l’Oficina de Català, és recomanable fer-ne el seguiment a les xarxes socials.

Arxivat a: Cultura
Cursos català