Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets oferta tres places de treball en el marc del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Parets oferta tres places de treball en el marc del programa de Garantia Juvenil

07/10/2019

L'Ajuntament de Parets ha fet pública la convocatòria de tres places de treball per a l'administració local, emmarcades en el programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Es tracta d'un/a periodista i de dues places d'auxiliar administratiu/va que desenvoluparan les tasques a les dependències municipals.

Per accedir a qualsevol de les tres ofertes de feina cal tenir entre 16 i 29 anys, residir a Parets del Vallès i estar inscrit/a al Servei Local d'Ocupació (SLOP), estar inscrit/a al SOC com a demandant d'ocupació no ocupat, ser beneficiari del programa Garantia Juvenil, complir amb els requisits que estableix el contracte laboral en pràctiques i no haver participat en les dues edicions anteriors del programa (2017 i 2018).

A més, caldrà tenir el Certificat de professionalitat, CFGM, CFGS, Grau o superior, preferentment de l'àmbit periodisme o comunicació per a l'oferta de periodista, i el Certificat de professionalitat, CFGM, CFGS, Grau o superior, preferentment de l'àmbit administratiu, per optar a les places d'administratiu/va.

El contracte tindrà una durada de sis mesos, en jornada completa, a comptar des del pròxim 31 d'octubre.

Les persones interessades que compleixin aquests requisits poden anar a l'SLOP, carrer Major 1, els dilluns de 9 a 13 h i de 16.30 a 19 h, o bé omplir el formulari d'inscripció que es pot trobar a la web de l'Ajuntament de Parets, www.parets.cat/ofertes-slop.

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur entre el col·lectiu jove.

Amb l’objectiu de reduir la taxa d’atur al municipi, durant el mes de juliol ja es van incorporar 27 persones contractades per mitjà dels Plans d’Ocupació Local, a les que se sumaran les noves places previstes en una pròxima convocatòria dels Plans d’Ocupació.

Arxivat a: Ajuntament
logo ajuntament