Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període per participar en la nova convocatòria dels Plans d’Ocupació Local

S’obre el període per participar en la nova convocatòria dels Plans d’Ocupació Local

07/11/2019

Avui dijous, 7 de novembre, i fins al 20 d’aquest mes, s'obre el període de presentació de candidatures per a les vuit noves places dels Plans d’Ocupació Local. Es tracten de dos agents cívics, un/a paleta, quatre monitors/es de reforç escolar i un/a tècnic/a en ocupació.

Per optar a les places els aspirants han de complir uns requisits generals:

-       Trobar-se en situació legal d'atur, demostrada mitjançant inscripció al SOC, com a persona demandant d’ocupació no ocupada. S'admetran en el procés de selecció aquelles persones que estiguin en actiu amb una condició laboral equivalent a una jornada igual o inferior a 5 hores setmanals. També s’admetran les persones que estiguin realitzant un programa d’inserció laboral des de l’Ajuntament de Parets.

-       No haver participat en l'última convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipal.

-       Estar donat d'alta a l’SLOP amb una antiguitat mínima d'1 mes.

-       Estar en situació legal per treballar a Espanya.

Els contractes seran en modalitat laboral temporal per obra i servei, amb una jornada de treball específica per a cada perfil, i d’una durada de 6 mesos per al projecte “estudi assistit a les escoles” i de 12 mesos pels projectes d’agents cívics, de tècnic/a d’ocupació i de paleta. Els requeriments específics per a cada lloc de treball es poden trobar a la pàgina web parets.cat.

El formulari d’inscripció es pot recollir a l’oficina del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana (OAC). La documentació cal lliurar-la a l’OAC: Plaça de la Vila, 1.

Arxivat a: Ocupació
ocupació