Portada > Actualitat > Notícies > Càmeres de videovigilància per controlar l’incivisme

Càmeres de videovigilància per controlar l’incivisme

12/11/2019

Durant les pròximes setmanes, l’Ajuntament de Parets instal·larà càmeres de videovigilància per controlar els abocaments no permesos que es produeixen en alguns indrets del municipi.

Inicialment, i com a prova pilot, els dispositius es posaran al Barri Cerdanet, concretament al carrer Jaume Urgell amb enric Ballera, on els abocaments són recurrents. Les càmeres permetran detectar i sancionar els infractors o infractores.

El Govern Plural preveu, després de comprovar l’eficàcia del sistema, instal·lar càmeres a altres espais on els actes incívics o els vessaments il·legals es fan de manera regular.

L'ordenança de convivència ciutadana preveu sancions de fins a 3.000 euros per les persones que llencin escombraries, runes, mobles i altres objectes a la via pública, als marges dels rius o als solars sense edificar, tant públics com privats. També es preveuen sancions similars per no mantenir els solars de titularitat privada en bon estat.

Arxivat a: Seguretat, Via pública
Incivisme