Portada > Actualitat > Notícies > Casandra Garcia assisteix al Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet per revisar el Pla Estratègic 2017-2020

Casandra Garcia assisteix al Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet per revisar el Pla Estratègic 2017-2020

02/12/2019

Els temes principals del debat han estat els dispositius d'atenció urgent, les noves i creixents necessitats socials del territori i el Pla de mobilitat

El Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir el passat divendres 29 de novembre al municipi La Llagosta, al Vallès Oriental, i va posar sobre la taula els diferents reptes a abordar per millorar el servei que l'FSM ofereix als municipis de la seva àrea d'influència tant en l'àmbit de la salut com en el social en el context del seu Pla Estratègic. Concretament s'han plantejat, entre d'altres, els següents grans àmbits d'acció:

- Constituir una Taula de Participació Social que inclogui treballadors socials de cada municipi i de les institucions prestadores de serveis per exposar i coordinar millor la resposta dels diferents dispositius a les necessitats socials.

- Revisar i actualitzar el Pla de Mobilitat dels municipis de referència de l'FSM, creat ara fa 12 anys, a la llum dels nous fluxos d'atenció que presta l'FSM als ciutadans.

- Analitzar la situació actual dels diferents dispositius d'atenció urgent del territori d'acord amb l'administració per anticipar necessitats de servei a la població.

- Destacar la necessitat de seguir garantint els correctes dispositius de la salut mental d'acord amb l'alta incidència d'aquestes patologies en el territori que ja detecta la Taula de Salut Mental Vallesana.

- Constituir una taula de participació dels alcaldes per la revisió del proper Pla Estratègic de l'FSM 2021-2025.
El Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet és un òrgan consultiu que es reuneix periòdicament i de forma rotativa pels diferents municipis de l'àrea d'influència de l'FSM. El seu objectiu és presentar de forma transparent i conjunta als alcaldes de cada municipi les principals dades d'activitat i projectes estratègics de l'FSM, a la vegada que obre un espai de diàleg per exposar les necessitats de cada municipi i plantejar conjuntament l'estratègia i prioritats futures.

La Fundació Sanitària Mollet és una entitat sense ànim de lucre formada per l'Hospital de Mollet, l'Hospital Sociosanitari de Mollet, el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre d'Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet i les residències de Santa Rosa, la Vinyota i Pedra Serrada. La Fundació Sanitària Mollet dóna servei actualment a 165.000 habitants dividits en 11 poblacions situades entre el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Arxivat a: Ajuntament, Salut
Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet