Portada > Actualitat > Notícies > El Nadal a Parets omple el mes de desembre d’activitats per a tota la família

El Nadal a Parets omple el mes de desembre d’activitats per a tota la família

03/12/2019

Aquest Nadal Parets s’omple d’activitats durant tot el mes de desembre, especialment els caps de setmana. Així ho han explicat l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i la primera tinent d’alcaldia, Casandra García, durant la roda de premsa celebrada avui, 3 de desembre, a la sala de plens de l’edifici consistorial.

L’objectiu de la nova oferta nadalenca al municipi és “dinamitzar i prioritzar el comerç local, tant a la plaça de la Vila com a l’Eixample. També hem obert les fires a les entitats de Parets en una clara aposta per les associacions del nostre municipi”, ha explicat l’alcalde.

Casandra García, primera tinent d’alcaldia, puntualitzava en referència a les fires de Nadal, “volem treballar perquè el nostre poble s’ompli de vida durant els caps de setmana i donar a conèixer el nostre teixit comercial, i aquestes fires són un mitjà per fer-ho”.

Els primers actes es faran aquest cap de setmana del 7 i 8 de desembre, amb la Fira de Nadal que tindrà lloc a la plaça de la Vila, i que inclourà màgia, Taitxí, un concert de nadales en clau de jazz, un espectacle infantil, i el Tió de Nadal popular, entre d’altres. També hi haurà parades de comerç local i entitats, tallers, i activitats solidàries. La fira coincidirà amb el Torneig Vila de Parets de bàsquet, que se celebrarà entre els dies 6 i 8 de desembre, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

El diumenge 15 de desembre, d’11 a 14 h, la plaça de la Vila s’omplirà de festa i tradicions amb el ‘Nadal a la plaça’ on es podrà veure a la Cartera reial, hi haurà xocolatada, un taller d’embolcalls creatius amb roba furoshiki, un taller d'iniciació al món casteller, contes i un grapat d’activitats per als més petits.

Els dies 21 i 22 de desembre, serà el torn de les activitats a la plaça del Dr. Trueta amb les nadales a càrrec del Coro Rociero Alborada, el dissabte 21, a les 17 h, i amb la Fira de Nadal a l’Eixample, el diumenge 22, de 0 a 20 h. Paral·lelament, el diumenge 22 de desembre, també es farà la cursa solidària CorreParets 2019, amb sortida des de les pistes d’atletisme.

El Tió a càrrec de la Companyia i la Comissió de Festes, l’espectacle ‘Pastorets, cap a Parets, de Rialles, el berenar de Nadal per a la gent gran, o la Revetlla de Cap d’Any, seran altres de les activitats programades durant aquestes festes.

Enguany, com a novetat, l’Ajuntament organitza el ‘VadeNadal’ un parc temàtic nadalenc adreçat a infants i joves, que ocuparà els dos pavellons municipals durant el cap de setmana del 3 i el 4 de gener, amb tallers, jocs, animacions i un munt d’activitats. El funcionament del VadeNadal es donarà a conèixer durant una roda de premsa que tindrà lloc el dilluns 16 de desembre, a les 13 h, a la sala de plens. 

Arxivat a: Esdeveniments
Nadal 2015 img