Portada > Actualitat > Notícies > Música, humor, ball i molt més a la nova temporada d’espectacles dels teatres de Parets

Música, humor, ball i molt més a la nova temporada d’espectacles dels teatres de Parets

27/12/2019

L’espectacle de gòspel contemporani Gospelizing donarà el tret de sortida a la temporada d’espectacles al Teatre Can Rajoler el primer dia de l’any, a les 19 h. Anirà a càrrec del grup The Gospel Viu Choir, una de les formacions més notables a escala europea, que oferirà un espectacle frenètic i innovador catalogat del millor gòspel del segle XXI

A finals de gener, el dilluns 25, la cantant nord-americana Mònica Green celebra 30 anys de carrera amb èxits de soul, blues i R&B. El 27 de gener s’estrena la comèdia Un dia qualsevol, que indaga sobre l’amistat, l’amor, la vellesa i la solitud. Diumenge, 2 de febrer, es representarà l’obra Rita, una història que tracta de la incapacitat d’acceptar la mort. Al febrer tindrem un homenatge al ball català per excel·lència, la sardana, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, que oferirà un concert de compositors de sardanes d’avui i de sempre titulat La sardana, grans èxits. La companyia Yllana torna aquesta temporada amb The Opera Locos, un espectacle còmic operístic que es podrà veure l’1 de març. El 15 de març tindrem Tres pilars, basat en les tres bases del flamenc: el cant, el toc de guitarra i el ball. L’abril s’omplirà de comèdia amb Faemino i Cansado i el seu espectacle 17 veces i Els Brugarol, una obra sobre els llinatges familiars. El 3 de maig, Carles Batlle ens porta una obra que descobreix la trobada secreta entre Marilyn Monroe i Hedy Lamarr.

Antonia San Juan trepitjarà el Cafè Teatre per tancar la temporada el 17 de maig amb un monòleg unipersonal en què l’actriu involucra el públic des del primer moment. Però abans d’aquesta cloenda, a la Sala Cooperativa, #DPutuCool, el 8 de febrer, serà l’esbojarrat xou de The Chanclettes, que celebren 20 anys. El 7 de març el protagonisme és per al gènere binari amb Degenérate mucho, un espectacle humorístic amb perspectiva feminista. El popular còmic Agustín Jiménez ens visitarà amb un espectacle que combina diferents disciplines, acompanyat de María Silvera el 9 de maig.

Per Nadal regala el carnet AMIC

Fins al 13 de gener, es pot adquirir el Carnet Amic dels teatres de Parets, al preu de 145 euros. El carnet dóna dreta gaudir de tots els espectacles de l’any 2020 que es fan als teatres de Parets i té molts més avantatges com ara tenir el mateix seient durant tota la temporada o invitacions a actes que organitzi l’Ajuntament.

El preu individual dels espectacles i la programació íntegra es pot consultar al web de l’Ajuntament parets.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Cultura
espectacles