Portada > Actualitat > Notícies > Ses Majestats arribaran a Parets carregats de màgia i d’il·lusions

Ses Majestats arribaran a Parets carregats de màgia i d’il·lusions

02/01/2020

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben de nou a Parets de la mà de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, en col·laboració amb diferents entitats del municipi. La sortida de les carrosses serà a les 17.30 h de Can Vila i arribaran a la plaça Marcer a les 18 h, on es farà la recepció oficial i la recollida de cartes.

Després faran un recorregut fins a la plaça de la Vila i, a les 19 h, es farà la recepció oficial per part de l’alcalde i els regidors/es.

Com ja és habitual, els caramels que es distribueixen durant la cavalcada no contenen gluten.

Taller de fanalets a Can Butjosa

El divendres 3 de gener de 17 a 19 h, rl Casal Can Butjosa organitza un taller de fanalets per tal que els nens i nenes que vulguin puguin rebre Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tal com es mereixen.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Cavalcada reis mags d'orient