Portada > Actualitat > Notícies > Sessió d’acollida a les persones contractades als Plans d’Ocupació Local del Servei d’Educació

Sessió d’acollida a les persones contractades als Plans d’Ocupació Local del Servei d’Educació

08/01/2020

Avui dimecres, 8 de gener, ha tingut lloc, a l'edifici consistorial, la sessió d'acollida i benvinguda a les quatre persones contractades per mitjà dels Plans d'Ocupació Local que desenvoluparan la seva tasca en el marc del projecte d'estudi assistit del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Parets.

L'objectiu d'aquests Plans d'Ocupació és la contractació de professionals en l'àmbit de l'educació amb un perfil pedagògic, que puguin donar suport als alumnes i als docents i afavorir una formació integral.

Estudi assistit és un projecte educatiu que cerca afavorir l'èxit escolar i ajudar a l'alumnat a adquirir actituds positives per a l'aprenentatge, tot promovent el desenvolupament professional de persones en situació d'atur, mitjançant l'adquisició de competències i d'experiència laboral.

El programa contempla, amb la convocatòria de Plans d'Ocupació de perfil pedagògic, la contractació d'una persona per a cada centre educatiu del municipi, tant públics com concertats.

L'objectiu d'aquestes contractacions és donar suport a alumnes i docents en diferents tasques, tant dins com fora de l'horari lectiu. Parets del Vallès, en coordinació amb els centres educatius, proposa incloure perfils pedagògics per oferir una oportunitat professional rellevant a persones aturades, que pugui servir per consolidar-los en l'àmbit laboral.

El programa va dirigit d'una banda als mateixos beneficiaris del Pla d'Ocupació: docents, estudiants d'últim any de carrera, etc., en cerca de feina, i de l'altre als infants i joves dels centres educatius de Parets amb certes dificultats en l'aprenentatge, per tal que puguin millorar els seus resultats acadèmics.

Arxivat a: Educació, Ocupació
Plans ocupació educació gener 2020