Portada > Actualitat > Notícies > Presentació de les activitats de la Festa Major d’hivern de Parets

Presentació de les activitats de la Festa Major d’hivern de Parets

09/01/2020

El pròxim dimarts, 14 de gener, a les 11 h, a la sala de plens de l’Ajuntament, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de les activitats de la Festa Major d’hivern de Parets, que enguany se celebra entre els dies 24 i 27 de gener.

La Festa Major d’hivern ha estat programada pel grup de treball de la Taula d’Entitats de Parets del Vallès, format per: Agrupació Pessebrista Parets, Ajuntament de Parets del Vallès, Associació Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya, Associació Ball de Saló Parets, Associació Fotogràfica de Parets, Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets, Comissió de Festes de Parets, Coro Rociero Alborada, Diables Parets, Niu d'Art Poètic i Parets contra el Càncer.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
FMH 2019