Portada > Actualitat > Notícies > Decidir el model de Cal Jardiner i debatre sobre temes d'actualitat, l'objectiu principal del Consell de Joves

Decidir el model de Cal Jardiner i debatre sobre temes d'actualitat, l'objectiu principal del Consell de Joves

13/01/2020

Avui dilluns, 13 de gener, s’ha constituït el nou Consell de Joves de Parets del Vallès en un acte que ha tingut lloc a la sala de plens. El Consell de Joves està format per dos joves de cada centre, escollits democràticament pels seus companys de 3r i 4t d’ESO, d’entre les escoles Nostra Senyora de Montserrat, ACESCO, l’Institut La Sínia i l’Institut Torre de Malla.

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, la primera tinent d’alcaldia i regidora d’Educació, Casandra García i la regidora de Joventut, Montserrat Folguera, han presentat l’encàrrec als consellers i conselleres que hauran de participar en un espai de debat sobre un tema d’actualitat escollit per ells mateixos i, a més, fer un procés participatiu sobre el Casal de Joves Cal Jardiner: ‘Com el voldríem?'

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Consell de joves 13/1/20