Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets tramita les tres primeres sancions per abocaments no permesos a la via pública

L'Ajuntament de Parets tramita les tres primeres sancions per abocaments no permesos a la via pública

14/01/2020

Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Parets han iniciat els tràmits per sancionar dues empreses i una veïna del municipi que van fer abocaments no permesos a la zona exterior dels contenidors del carrer Jaume Urgell amb Enric Ballera, al barri Cerdanet. Gràcies a la instal·lació de la càmera de videovigilància s'ha pogut conèixer la identitat dels tres infractors; dues empreses de pintures i construcció i una veïna del mateix barri.

La instal·lació d'aquesta càmera ha reduït de manera considerable el nombre d'abocaments incontrolats però encara no l'ha eliminat del tot. En les pròximes setmanes l'Ajuntament tramitarà les sancions que aniran entre un mínim de 50 i un màxim de 750 euros per la tipologia d'infracció.
El servei de videovigilància enregistra durant les 24 hores la zona de contenidors d'escombraries i, a més, és molt útil per a la regulació del trànsit.
Durant el primer semestre d'aquest any es posarà en marxa una campanya per fomentar el bon civisme i, a banda, es treballa per a la implementació de noves càmeres en punts del municipi on sovint s'acumulen residus fora dels contenidors de recollida selectiva.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Abocaments no permesos