Portada > Actualitat > Notícies > L’equip de govern rep al primer paretà de l’any, Aboubacar Cissohho

L’equip de govern rep al primer paretà de l’any, Aboubacar Cissohho

14/01/2020

L’Ajuntament de Parets del Vallès va acollir, ahir 13 de gener, a la recepció del primer nadó de l’any. Es tracta d’Aboubacar Cisohho, un nen d’origen senegalès fill de la Coumba Kante i en Lamine Cisohho.

Aboubacar, el petit de tres germans, també va ser el primer nadó de l’any tant de l’Hospital de Mollet com de la comarca del Vallès Oriental. Nascut a les 10.43 h va pesar 3,030 kg en un part en què els seus pares destacaven com “un part sense complicacions”.

Els pares són procedents de Missirah, poble agermanat amb Parets, on va néixer la seva primera filla d’ara 12 anys. El segon fill, de quasi 6 anys, ja va ser nascut a Catalunya.

L’equip de govern va donar la benvinguda al petit paretà i l’enhorabona als seus pares fent entrega dels ja tradicionals obsequis institucionals personalitzada amb el nom del nen, la dona d’aigua Benvinguda o un pitet amb la imatge de Parets, entre d’altres.

Arxivat a: Esdeveniments
Primer nadó 2020