Portada > Actualitat > Notícies > El pregó dels Manyacs, una fira d'atraccions i l'aposta ferma per artistes locals, les grans novetats de la Festa Major d'Hivern 2020

El pregó dels Manyacs, una fira d'atraccions i l'aposta ferma per artistes locals, les grans novetats de la Festa Major d'Hivern 2020

15/01/2020

Aquest dimarts s'ha presentat la nova edició de la Festa Major d'Hivern que, enguany, presenta novetats destacades. Del 24 al 27 de gener Parets s'omplirà d'activitats per a totes les edats i podrà gaudir de bona música amb dos dies de concerts i DJ on s'ha prioritzat el foment de grups musicals paretans i formacions on les dones tinguin representació dalt de l'escenari.

Una de les novetats destacades és que la Festa Major d'Hivern comptarà amb una fira d'atraccions durant els quatre dies de festa, que estarà situada al pàrquing del pavelló. Una altra novetat és que ni per a la fira d'atraccions ni per a la resta d'actes, el Govern Plural ha comptat amb cap activitat en la qual s'utilitzin animals.
Aquesta festa és especial també per a la bèstia de Diables Parets, ja que fa quinze anys de vida i ho celebraran fent una trobada de bestiari on han convidat 15 bèsties d'altres municipis. Una altra entitat que guanya protagonisme durant aquests dies és la colla castellera els Manyacs, que es troben immersos en la preparació del pregó de la Festa Major d'Hivern.
La Festa Major d'Hivern, que comptarà amb un Punt Lila per atendre i prevenir conductes sexistes i qualsevol mena de comportaments no admissibles, ha estat programada pel grup de treball de la Taula d'Entitats de Parets en la qual, actualment, formen part l'Agrupació Pessebrista de Parets, l'Associació Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya, l'Associació Ball de Saló, l'Associació Fotogràfica de Parets, Colla de Gegants, Grallers i Bestiari, Comissió de Festes, Coro Rociero Alborada, Diables Parets, Niu d'Art Poètic, Parets Contra el Càncer i l'Ajuntament.
El programa per conèixer l'hora i ubicació de cada activitat ja es pot consultar al web municipal www.parets.cat

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
RP Presentació FMH 2020 ok