Portada > Actualitat > Notícies > Fer propostes de millora als patis de les escoles i participar en el procés de l’arranjament de la llera del riu Tenes, són les tasques demanades enguany al Consell d’Infants de Parets

Fer propostes de millora als patis de les escoles i participar en el procés de l’arranjament de la llera del riu Tenes, són les tasques demanades enguany al Consell d’Infants de Parets

15/01/2020

Aquest matí s'hi ha constitut formalment el nou Consell d'Infants de Parets durant una sessió que ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament.

La trobada ha estat presidida per l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, i la regidora d'educació i primera tinent d'alcaldia, Casandra García.

García ha posat de manifest la utilitat d'òrgans com el Consell d'Infants que tenen l'objectiu de "fer partícips els nens i nenes de Parets de la gestió que es fa a l'Ajuntament i que sàpiguen que les seves opinions són escoltades i es valoren".

Durant la presentació dels nous consellers i conselleres, l'alcalde, Jordi Seguer, els ha fet l'encàrrec que hauran de treballar durant el curs i que consisteix a fer propostes de millora als patis dels centres escolars de Parets, així com participar en el procés per l'arranjament de la llera del riu Tenes al seu pas pel municipi.

El Consell d'Infants està format per dos alumnes de cada escola, escollits democràticament pels seus companys, entre els estudiants de 5è i 6è de primària de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, ACESCO, Lluís Piquer, Pau Vila, Pompeu Fabra i Vila Parietes.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Constitució Consell d'Infants 15/01/20

Arxius adjunts