Portada > Actualitat > Notícies > Sessió d’acollida a les 14 persones contractades per mitjà de diferents Plans d’Ocupació

Sessió d’acollida a les 14 persones contractades per mitjà de diferents Plans d’Ocupació

15/01/2020

Aquest matí, a la Sala Serra Cooperativa, ha tingut lloc la sessió d'acollida a les 14 persones que s'han incorporat recentment a la plantilla de l'Ajuntament de Parets en diferents Plans d'Ocupació.

Sis d'aquestes persones han estat contractades per mitjà dels Plans d'Ocupació impulsats per la Generalitat de Catalunya, mentre que les altres vuit pertanyen als Plans d'Ocupació Local de l'Ajuntament.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, el regidor d'Ocupació, Enrique Villegas, i la primera tinent d'alcaldia, Casandra García.

En referència a les contractacions, l'alcalde, Jordi Seguer ha deixat palès que "aquest 2020 continuarem apostant fermament pels plans d'ocupació. La voluntat política és presentar Plans d'Ocupació amb diversitat de durada i de diferents perfils de treball".

El regidor, Enrique Villegas, ha puntualitzat a les noves persones incorporades a l'Ajuntament els objectius principals dels Plans d'Ocupació: "la finalitat és que pugueu inserir-vos en el món laboral i arribar a trobar un lloc de treball més estable".

La primera tinent d'alcaldia, Casandra García, ha donat la benvinguda als nous treballadors i treballadores: "benvinguts a la casa de tots i totes. Ja fa dies que treballeu i ens arriben inputs sobre la bona tasca que esteu fent. Us ho vull agrair i us encoratjo que utilitzeu aquests Plans d'Ocupació per fer un salt a una feina més estable. Estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que sigui necessari".

Arxivat a: Ocupació
Acollida Plans d'Ocupació 15/1/20