Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets comunica la defunció de l'exregidor d'Ara Parets ERC Ramon Parés López

L'Ajuntament de Parets comunica la defunció de l'exregidor d'Ara Parets ERC Ramon Parés López

18/01/2020

L'Ajuntament de Parets del Vallès comunica la defunció de l'exregidor del grup municipal Ara Parets Esquerra Republicana de Catalunya Ramon Parés López, que ens ha deixat aquesta matinada a l'edat de 54 anys a causa d'una malaltia greu. Parés es trobarà al tanatori de Mollet demà diumenge de 9 del matí a 9 del vespre.

El consistori trasllada el més sincer condol als seus familiars, amics i companys en aquests moments tan dolorosos, i agraeix la seva tasca i compromís amb el municipi.

Ramon Parés va ser regidor a l'Ajuntament de Parets del Vallès en la legislatura 2015-2019, ocupant el número dos d'Ara Parets ERC. Va ser portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Parets i un reconegut activista dels drets socials.
Arxivat a: Ajuntament
Ramon Parés