Portada > Actualitat > Notícies > El teatre Can Rajoler ple de gom a gom durant l'acte dels 40 anys d'Ajuntaments Democràtics

El teatre Can Rajoler ple de gom a gom durant l'acte dels 40 anys d'Ajuntaments Democràtics

28/01/2020

El divendres a la tarda el teatre Can Rajoler es va omplir de gom a gom durant l'acte de reconeixement a tots els regidors i regidores de l'Ajuntament de Parets per haver format part de la política municipal en algun moment dels 40 anys d'ajuntaments democràtics. El govern municipal ha organitzat aquest acte per retre homenatge a tots els càrrecs electes que han passat pel consistori des de les primeres eleccions municipals de la democràcia, l'any 1979, fins avui dia.

L'acte, que va estar amenitzat pel trio Spiccato, va servir per entregar una litografia commemorativa a tots els regidors/es, alcaldes i alcaldessa que han format part del consistori paretà en els darrers 40 anys.
Dels moments més emotius destaquen la menció especial que la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, va fer a Rosa Martí, qui va ser la primera dona a ocupar un càrrec públic a Parets i primera alcaldessa de la democràcia en el municipi. L'abril de 1979, la Unió d'Esquerres de Parets va guanyar les primeres eleccions municipals a Parets després del restabliment de la democràcia. Va rebre 1.600 vots, amb els quals va aconseguir sis regidors.
Una emocionant ovació es va poder viure quan es va mencionar l'exregidor Ramon Parés, qui va morir el passat 18 de gener i que va ser regidor a l'Ajuntament amb el grup Ara Parets ERC durant la legislatura 2015-2019. També va haver-hi emoció en el record de Montserrat Lara, qui ha estat, durant aquesta legislatura, regidora a l'Ajuntament de Parets pel grup municipal Ara Parets ERC i que va morir el 13 de novembre de 2019.
Jordi Turull també va ser cridat a l'escenari durant l'acte per haver estat regidor a l'Ajuntament de Parets. Tot i que no va poder assistir-hi per trobar-se privat de llibertat, un familiar va recollir la seva litografia mentre el públic aplaudia dempeus.
En acabar l'acte, els assistents van poder gaudir de l'exposició '40 anys d'Ajuntaments Democràtics' que romandrà oberta fins al pròxim 2 de febrer a la sala d'exposicions Can Rajoler.
Al perfil de Flickr de l'Ajuntament de Parets del Vallès es poden veure totes les imatges de la cerimònia. Les podeu veure fent clic aquí.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
40 anys Ajuntaments democràtics img