Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets impulsa una nova campanya per fomentar el reciclatge

L’Ajuntament de Parets impulsa una nova campanya per fomentar el reciclatge

11/02/2020

L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

El passat mes de novembre, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Escola de la Natura va fer una campanya informativa i de sensibilització envers la recollida selectiva al nostre municipi. Durant una setmana es van dur a terme diverses activitats a les escoles i es van fer enquestes per diferents carrers i barris del municipi per copsar els hàbits domèstics vinculats a la recollida selectiva.

Les dades recollides donaven resultats positius pel que fa a la participació dels paretans i les paretanes en la separació de residus. Tot i això, la informació feta pública per l'Agència Catalana de Residus indica que l'any 2018 la recollida selectiva, en relació amb el total de residus generats, va ser d'un 33,60% a Parets, és a dir, un 7,4% per sota de la dada general a tot Catalunya que és d'un 41%, i també del percentatge europeu que està en un 50%.

Arxivat a: Medi ambient
Reciclatge

Arxius adjunts