Portada > Actualitat > Notícies > Si tens més de 60 anys, apunta’t al taller d’expressió oral i lectura teatralitzada

Si tens més de 60 anys, apunta’t al taller d’expressió oral i lectura teatralitzada

28/02/2020

Treballar la comprensió de textos, facilitar el reconeixement i la utilització del llenguatge teatral i artístic, reforçar la memòria o experimentar les possibilitats del moviment i l’expressió corporal, són alguns dels objectius del nou taller d’expressió oral i lectura teatralitzada que organitza la regidoria de Gent Gran, a través del casals municipals per a la gent gran de Parets.

Els tallers estan adreçats a persones majors de 60 anys a qui els agradi la lectura, el teatre i l’expressió artística en general.

Finalment, si les persones participants tenen ganes de posar en pràctica les habilitats i tècniques apreses, ho podran fer en diferents àmbits i espais destinats a grans i petits.

Els tallers formen part del programa 'Gent gran activa!', que té l'objectiu d'oferir als avis i àvies de Parets activitats creatives, educatives, culturals i d'oci pensades i adreçades especialment a ells, i s'emmarquen també en el programa de motivació a la lectura 'Parets, Municipi Lector'.

Inicialment es faran 10 sessions pràctiques on es treballarà en l'àmbit relacional i vivencial, enfortint la capacitat social i emocional dels participants. Les classes començaran el 2 d’abril, a les 17h. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al Casal Sant Jordi.

Arxivat a: Cultura, Gent Gran
Lectura teatralitzada gent gran 2/4/20 banner