Portada > Actualitat > Notícies > La regidora de barri Casandra García recull les propostes de millora del veïnat de l'avinguda Espanya in situ

La regidora de barri Casandra García recull les propostes de millora del veïnat de l'avinguda Espanya in situ

04/03/2020

Ahir a la tarda la regidora del barri Eixample Central, Casandra García, va fer una visita per l'avinguda Espanya acompanyada pel veïnat que viu en aquell carrer amb l'objectiu de recollir queixes, suggeriments i propostes per millorar els aspectes urbanístics de la via. A la trobada va anar acompanyada per un tècnic municipal de via pública per poder donar resposta als comentaris dels veïns i veïnes i, per tant, la trobada no ha estat només "un contacte amb la gent que viu en aquest carrer, sinó una trobada on començar a solucionar alguns dels problemes que s'han plantejat", ha explicat.

La trobada, a la qual van assistir uns trenta veïns i veïnes, arriba després que durant la primera reunió de regidora de barri de l'Eixample Central, la gran majoria de comentaris que García va rebre van ser sobre aquest carrer i per això "des de les regidories de barri ens va semblar bona idea visitar la zona amb el veïnat i poder treballar amb ells directament a la via de la qual es parla".
El recorregut s'ha fet en dos trams; el primer tram ha començat amb una passejada fins al carrer Sant Jordi, i el segon tram ha arribat des del carrer Sant Jordi fins al final de l'avinguda Espanya. Els suggeriments més abundants han estat sobre la gestió de la circulació de vehicles que circulen a més velocitat de la permesa i el fet que els cotxes aparquen en espais on no és permès estacionar. Els veïns i veïnes també han demanat plantar més arbres i que s'estudiï si es podria convertir el carrer en un espai totalment per als vianants amb accés exclusiu per a les persones que hi viuen allà. També han proposat una altra alternativa que consisteix a invertir el sentit de la circulació per trams per tal que l'avinguda Espanya no es pogués utilitzar com a via paral·lela de l'avinguda Catalunya i reduir d'aquesta manera el volum de vehicles que circulen per aquesta via.
Casandra García ha valorat molt positivament aquesta proposta perquè, tal com ha expressat, "aquest govern plural vol donar la cara i recollir propostes de millora per viure més tranquils, que és el que tots volem, viure tranquils i segurs en el nostre municipi".

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Trobada regidora de barri Casandra 3/3/20