Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament encarrega una auditoria estructural de la residència Pedra Serrada

L’Ajuntament encarrega una auditoria estructural de la residència Pedra Serrada

10/03/2020

L'Ajuntament de Parets, a través de les regidories de Via Pública, Serveis Urbans i Equipaments, ha encarregat una auditoria estructural de l'estat actual de la residència per a la gent gran Pedra Serrada.

La decisió s'ha pres arran de les goteres que es van produir a l'interior d'algunes de les habitacions durant el temporal Gloria, i que provenen de la coberta. L'auditoria també ha de servir per detectar totes les mancances que s'han trobat a la instal·lació, i per analitzar el sistema de ventilació, revisió llargament reivindicada tant pel personal de l'equipament com pels usuaris del centre.

Una altra de les demandes dels usuaris i de les persones que hi treballen a la residència és el condicionament d'un dels patis exteriors, que actualment no compleix els requisits d'accessibilitat i que està infrautilitzat. L'Ajuntament s'ha compromès a sol·lucionar aquest problema abans de l'estiu.

D'altra banda, el govern plural ja treballa en la redacció d'un nou conveni entre l'Ajuntament i la Fundació Sanitària Mollet, que gestiona la residència pública, inaugurada el 2012.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Residència Pedra Serrada