Noves mesures davant la pandèmia de Coronavirus que també afecta Parets

Dissabte, 14 de març de 2020 a les 00:00
L'Ajuntament de Parets té constància que ja hi ha altres usuaris del centre de dia i de la residència afectats pel Coronavirus, així com personal sanitari d'aquest equipament. El Govern Plural ha decidit reforçar el servei de la Policia Local mentre duri el brot de Coronavirus. Es tanca el parc la Linera; el cementiri, amb excepcions, i es recomana evitar l'acumulació de persones en la resta de parcs públics.

El Govern Plural ha decidit reforçar des d'aquest cap de setmana el servei que presta la Policia Local de Parets del Vallès. Arran de l'allau de trucades que ha rebut la centraleta de la Policia Local i de l'alt nombre de consultes causades pel col·lapse dels números 112 i 061, la Comissió de Seguiment ha decidit que l'atenció telefònica a partir d'avui sigui atesa per personal administratiu de l'Ajuntament (en torns de matí i tarda) i d'aquesta manera destinar tots els agents de la Policia Local a patrullar pels nostres carrers i espais públics per tal de fer complir les indicacions de les autoritats sanitàries i del Pla d'Emergència PROCICAT. A partir d'aquesta tarda hi haurà dos equips de patrulla als carrers, el doble que habitualment. Aquest servei es cobrirà amb agents que faran hores extraordinàries i amb aquells que s'hagin ofert com a voluntaris.

D'altra banda, a partir de dilluns, la Comissió de Seguiment del Coronavirus a Parets habilitarà nous mecanismes de coordinació per atendre totes les emergències de les persones vulnerables i dels afectats per aquesta malaltia.

Pel que fa al nombre de persones afectades, l'Ajuntament té constància que ja hi ha altres avis del centre de dia i residència afectats pel Coronavirus així com personal sanitari d'aquest equipament.

Nous equipaments tancats
Avui també s'ha decidit tancar les portes del cementiri municipal que només obrirà en casos d'enterrament o bé per la vetlla dels difunts. També quedarà tancat al públic el parc la Linera. A més, es recomana evitar l'acumulació de persones en la resta de parcs públics de Parets del Vallès.

Llista actualitzada d'equipaments tancats:

- La pista d'atletisme.
- La piscina municipal Miguel Luque.
- Les pistes municipals de petanca.
- El poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez.

- Tots els centres educatius: públics, concertats, privats i escoles bressol incloses.
- Escola Municipal de Música.
- Escola de la Natura.
- Teatre Can Rajoler.
- Centre Obert.
- Els tres casals de gent gran: Ca n'Oms, Asoveen i Sant Jordi.
- Casal de cultura Can Butjosa.
- Casal Cal Jardiner.
- Biblioteca Can Rajoler.
- Biblioteca Can Butjosa.

- Horts socials.

-Parc la Linera

-Cementiri municipal (en casos d'enterrament o bé per la vetlla dels difunts).

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:07