Portada > Actualitat > Notícies > Ei, tu, que estàs fent aquests dies a casa? A Parets, no m'avorreixo!

Ei, tu, que estàs fent aquests dies a casa? A Parets, no m'avorreixo!

18/03/2020

L’Ajuntament de Parets, a través del Servei d'Educació, en coordinació amb el Servei de Comunicació, ha posat en marxa la iniciativa #aparetsnomavorreixo amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels infants i fer més lleugera l'estada dels nens i nenes a les seves llars.

Sota el lema ‘A Parets no m’avorreixo’, s’anima als més petits a participar en el repte mitjançant una fotografia de com passen el temps i es distreuen durant aquests dies: ajudant a fer les tasques de la llar, inventant joguines, pintant, dibuixant, tocant un instrument, llegint, cuinant...

Per participar cal penjar una fotografia etiquetant els perfils de Facebook o Instagram @ajuntamentdeparets amb els hashtags #ajuntamentdeparets #aparetsnomavorreixo. Totes les imatges rebudes entraran en el sorteig d'un regal sorpresa. 

Aquest repte no vol, en cap cas, fomentar la competitivitat entre els infants. Per aquest motiu, el sorteig es farà entre totes les fotografies rebudes indistintament, sense entrar en valoracions de qualitat ni de contingut, sempre que compleixen amb les indicacions que es demanen.

Arxivat a: Educació, Informació coronavirus
A Parets, no m'avorreixo! OK

Arxius adjunts