Portada > Actualitat > Notícies > Els 40 anys de RAP 107 centraran el concurs de disseny de la Festa Major d’Estiu de Parets

Els 40 anys de RAP 107 centraran el concurs de disseny de la Festa Major d’Estiu de Parets

19/03/2020

Ja es poden consultar les bases per participar en la nova edició del concurs de disseny per a la creació de la imatge de la Festa Major d'estiu, que enguany estarà dedicada a 40è aniversari de l’emissora de ràdio municipal RAP 107. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el pròxim 15 de maig de 2020.

Per participar-hi cal ser major de 16 anys i reunir els requisits que s’especifiquen a les bases de la convocatòria. Cada participant pot presentar un màxim de tres propostes, originals i inèdites, que s’han de treballar obligatòriament en sentit vertical a la plantilla que es troba en aquest enllaç. Totes les obres presentades s’exposaran a Can Rajoler durant la Festa Major d’enguany.

Les bases íntegres del concurs es pot consultar aquí, o al web de l’Ajuntament de Parets www.parets.cat.

Arxivat a: Cultura
Concurs disseny FME2020 bases banner