Portada > Actualitat > Notícies > Continuen els treballs de desinfecció de les àrees de contenidors d’escombraries a Parets

Continuen els treballs de desinfecció de les àrees de contenidors d’escombraries a Parets

26/03/2020

Mentre continuï l'estat d'alarma pel Coronavirus COVID-19, l’Ajuntament de Parets ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció de les àrees de contenidors d'escombraries tant de rebuig, orgànica com selectiva del municipi.

Les darreres setmanes s’han dut a terme treballs de neteja al Barri Cerdanet, Can Manxa, l'avinguda Verge de Montserrat, zona comercial de l’avinguda Catalunya, l’Eixample, entorns de la residència Pedra Serra i el CAP Parets, entre d’altres. Avui s’està actuant en l’espai del Camp de les Peces.

L’alcalde, Jordi Seguer, ha agraït “l'esforç de l'equip de treballadors/es d'URBASER que continuen al peu del canó per minimitzar els riscos de contagi pel Coronavirus al nostre poble”.

Botigues amb servei a domicili

D’altra banda, des del Servei de Comerç s’ha elaborat un llistat dels establiments que ofereixen servei d’entrega a domicili o altres variants que ajuden a evitar possibles riscos de contagi.

Les botigues i comerços que, a hores d’ara, consta que presten aquest servei són: la Farmàcia l’Alegria, la Farmàcia Isern, la Farmàcia del Poble, La Paretense Cooperativa agrària, la fruiteria Lasao Vallès, congelats La Sirena, Pizza 39, Kebab av. Lluís Companys, Bar Restaurant El Pase, Sorli Discau i Can Boter Carnisseria.

Si algú té un establiment comercial que presti aquest servei i no estigui en aquesta llista, es pot posar en contacte amb el telèfon de l’Ajuntament 677 12 45 92, o enviar un whatsapp per incloure’l.

Arxivat a: Informació coronavirus, Via pública
Neteja espais públics i contenidors

Arxius adjunts