Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets reparteix les targetes moneder a les famílies que reben les beques de menjador

L’Ajuntament de Parets reparteix les targetes moneder a les famílies que reben les beques de menjador

26/03/2020

Durant tota aquesta setmana, l'Ajuntament de Parets ha procedit al repartiment de les 178 targetes moneder a les famílies que tenien adjudicades beques de menjador, amb l'objectiu de garantir els àpats dels infants mentre els centres educatius segueixin tancats per la situació provocada per l'estat d'alarma.

Els punts de recollida que s’han establert han estat l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i el Casal Sant Jordi. El lliurament s'ha fet amb cita prèvia per tal d'evitar que coincidissin moltes persones alhora, i així poder garantir la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries.

Les targetes estan carregades amb 40 euros que es poden utilitzar en establiments d’alimentació. Es preveu que demà divendres s'hagin acabat de lliurat les darreres targetes a les famílies.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Educació, Informació coronavirus
logo ajuntament