Portada > Actualitat > Notícies > El bus urbà de Parets redueix les expedicions i es limita als matins amb l’objectiu de combatre la propagació del coronavirus

El bus urbà de Parets redueix les expedicions i es limita als matins amb l’objectiu de combatre la propagació del coronavirus

27/03/2020

D’acord amb la resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat relativa a les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic per combatre la propagació del coronavirus l’Ajuntament de Parets, a través de la regidoria de Mobilitat, ha arribat a un acord amb l’empresa Sagalés, concessionària del servei de bus urbà al municipi, per limitar les expedicions als matins de dilluns a dissabte.

La mesura entrarà en vigor a partir del pròxim 30 de març. La primera sortida es farà a les 7 h des de la plaça de la Vila a on, a les 14 h, també tindrà la parada l’última de les expedicions.

L’ajust també respon a un estudi dut a terme conjuntament amb Sagalés que ha donat com a resultat un gran descens d’usuaris del bus urbà, que ha recollit una mitjana de 22 passatgers durant la darrera setmana, i han estat majoritàriament en el torn del matí.

Totes les mesures dictades a la resolució, tenen com a objectiu mantenir la prestació dels serveis de transport col·lectiu garantint, alhora, el compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries, tant per als usuaris com per als treballadors. A més, les actuacions s’emmarquen en l’objectiu de reduir l’activitat del país i evitar les concentracions de persones.

A més, tots els operadors de transport públic han incrementat els seus protocols d’higiene i neteja per evitar els contagis. Tot i això, d’acord amb el criteri de les autoritats sanitàries, es recomana que les persones majors de 65 anys, o qui pateixi malalties cròniques o diverses malalties o bé tingui un estat immunodeprimit, eviti utilitzar els mitjans de transport públic col·lectiu en la mesura del possible.

Arxivat a: Informació coronavirus, Mobilitat
Bus urbà

Arxius adjunts