Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets s’adhereix al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus

L’Ajuntament de Parets s’adhereix al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus

27/03/2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Parets va aprovar ahir l’adhesió al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

D’entre les peticions, el manifest reclama poder mobilitzar el superàvit disponible del 2019 sense limitacions, així com flexibilitzar les directrius de la regla de la despesa i l’estabilitat pressupostària; anul·lar totes les mesures que encara queden de la LRSAL que limiten l’autonomia local.

Assenyala també la possibilitat de contractar persones sense les actuals limitacions, especialment per a donar resposta als nous usuaris de serveis socials que tenim ja avui; redefinir els programes destinats a actuacions municipals o els nous programes de finançament europeu del període 2021-2027. 

El document aprovat posa èmfasi en “tallar de manera efectiva la cadena de transmissió del virus. Per aconseguir-ho, cal un confinament estricte. Cal que tothom es quedi a casa seva amb l’excepció d’aquelles persones que treballen en serveis establerts com a essencials. Només amb aquest confinament efectiu, amb la col·laboració i solidaritat de tothom, podrem frenar la propagació d’aquesta pandèmia”.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
Ajuntament de Parets

Arxius adjunts