Portada > Actualitat > Notícies > Funcionament de l’emissora municipal RAP107 a partir d’avui, 30 de març

Funcionament de l’emissora municipal RAP107 a partir d’avui, 30 de març

30/03/2020

Arran de les noves mesures dictades en el Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, en què el Govern espanyol ha activat les restriccions a les activitats laborals no essencials del 30 de març al 9 d'abril, l'emissora municipal RAP107 redueix les emissions.

La programació consistirà en la redifusió de programes ja gravats, com ara entrevistes o l'emissió de seleccions musicals, i la lectura d'un únic punt informatiu diari que es farà a les 13 h, de dilluns a divendres. L'emissora manté actives les seves xarxes socials on penjarà nous podcasts i entrevistes que es realitzaran en línia i des de casa en la modalitat de teletreball.

D'altra banda, el Servei de Premsa seguirà amb el seu funcionament pels canals habituals i es donaran, com fins al moment, totes les informacions pertinents i d'interès per la ciutadania a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Parets, Facebook, Instagram i Twitter i de la pàgina web parets.cat.

Arxivat a: Comunicació, Informació coronavirus
Rap107