Portada > Actualitat > Notícies > L’estabilitat s’imposa a Parets del Vallès pel que fa als contagis per la Covid-19

L’estabilitat s’imposa a Parets del Vallès pel que fa als contagis per la Covid-19

16/04/2020

L’estabilitat pel que fa al nombre de casos positius de Coronavirus a Parets del Vallès sembla imposar-se aquests darrers dies, tot i que encara queda lluny la recuperació i el canvi de tendència a la baixa.

El passat 10 d’abril, el nombre de casos positiu era de 101. El 15 d’abril, va ser de 106, mentre que avui, 16 d’abril, les persones que han donat positiu en les proves de la Covid-19 ha estat de 103, segons les dades actualitzades que ha fet públiques el CATSALUT. En total, i fins al moment, a Parets del Vallès s’han fet 211 proves, de les quals 108 han estat negatives i 103 positives. 

D’altra banda, segons informa L’Hospital de Mollet, la setmana passada es va iniciar una nova etapa d’estabilitat que s’ha mantingut constant i durant la qual s’ha apreciat un decreixement sostingut dels ingressos per Covid-19 fins a 76 a dia d’avui. Això està permetent normalitzar de forma progressiva la capacitat hospitalària i desocupar els espais extres habilitats en el Pla de Contingència.

Segueixen augmentant també les altes, passant de 314 a 400 en una setmana. El nombre de defuncions acumulades des de l’inici de l’epidèmia han estat 76, només quatre més que la setmana passada. La Unitat de Crítics per la seva part s’ha mantingut estable i per sota de la seva capacitat, seguint la mateixa tendència de decreixement que els ingressos totals.

La pròxima setmana es podrà determinar si aquesta tendència serà sostinguda en el temps. Malgrat això, es mantindrà durant un temps la flexibilització de la capacitat d’hospitalització per si de cas es detecta algun rebrot en el nombre de persones contagiades. És per això que ara més que mai és important mantenir el màxim les mesures de prevenció i confinament definides pel govern i el Departament de Salut.

Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
Parets vistes helicòpter