Portada > Actualitat > Notícies > L’Hospital de Mollet inicia el procés de desescalada i el retorn progressiu a la normalitat

L’Hospital de Mollet inicia el procés de desescalada i el retorn progressiu a la normalitat

23/04/2020

Segons les darreres dades que l'Hospital de Mollet del Vallès, centre de referència per a l'atenció sanitària hospitalària de la ciutadania de Parets, ha fet arribar a l'Ajuntament, la nova etapa d'estabilitat anunciada la setmana passada s'ha mantingut constant al llarg d'aquests darrers dies.

Aquesta estabilitat ha permès iniciar la desescalada introduint activitats per pacients preferents a consultes, gabinets i quiròfans. Concretament des del passat dijous 16 d'abril s'han realitzat més de 250 consultes externes i gabinets d'exploracions. Totes aquestes activitats només es realitzen després d'un control previ i molt acurat de simptomatologia, temperatura i situació epidemiològica de cada pacient, per telèfon i mitjançant controls d'accés a l'entrada de l'hospital. Això permet filtrar pacients sospitosos i assegurar la millor atenció possible amb la màxima seguretat tant per a pacients com per a professionals.

Al llarg de les pròximes setmanes, el centre seguirà mantenint la possibilitat de flexibilitzar la capacitat hospitalària de forma ràpida per si es detecta algun rebrot dels contagis en el territori i assegurar així la seva atenció. Mentrestant, se segueix apostant per mantenir el màxim les mesures de prevenció i confinament definides pel govern i el Departament de Salut.

A hores d'ara, a l'Hospital de Mollet hi ha ingressades 59 persones diagnosticades amb la Covid-19, s'han fet 450 altes i s'han produït 84 defuncions. 

Des de l'equipament volen "donar les gràcies a tota la ciutadania per quedar-se a casa, als qui treballen perquè la resta es pugui quedar a casa, a escoles, donants, voluntaris, ajuntaments, cossos de seguretat i moltes persones més que han fet possible que hàgim arribat fins aquí".

Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
Hospital Mollet