Portada > Actualitat > Notícies > El Servei d’Educació de l’Ajuntament assumeix el cost de les fotocòpies de l'alumnat de Parets

El Servei d’Educació de l’Ajuntament assumeix el cost de les fotocòpies de l'alumnat de Parets

08/05/2020

El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Parets ha arribat a un acord amb dues papereries del municipi per tal que els docents puguin enviar les fitxes de tasques que s’encarreguen als estudiants a imprimir a les papereries i l'alumnat pugui recollir les fotocòpies de manera gratuïta, despesa que assumirà la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Parets. Els tutors enviaran les fotocòpies a les papereries i els alumnes podran passar a recollir-les de forma gratuïta.

Amb aquesta acció, l'Ajuntament vol reduir la despesa dels alumnes pel que fa a la impressió dels materials necessaris i imprescindibles per al seguiment del curs des de casa.

"La prioritat és que tots els alumnes puguin acabar el curs en condicions òptimes i amb igualtat de condicions. Per això, després d'haver sol·lucionat el repartiment de dispositius tecnològics i l'accés a Internet, hem volgut fer un pas més enllà per assegurar-nos que els nens i nenes puguin imprimir els materials necessaris per al seguiment del curs, tot i que seguim prioritzant les tasques telemàtiques", argumenta la regidora d'Educació Casandra García. "A més, creiem que això també pot afavorir el petit comerç del municipi", afegia.

Per poder beneficiar-se només cal anar a la papereria escollida i indicar el nom del centre escolar, el curs i el nom de l'alumne. Prèviament, el tutor o tutora de l'alumne, s'haurà posat en contacte amb el Servei d'Educació i amb la papereria corresponent per autoritzar la despesa, que l'establiment facturarà directament a l'Ajuntament.

Les dues papereries amb què s’ha arribat a un acord són:

Papereria Carlin (l’Elefant), avinguda de Catalunya, 98. C/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Impremta Papereria Farrés, carrer Major, 32. C/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació, Informació coronavirus
Servei d'educació Ajuntament Logo