Portada > Actualitat > Notícies > L’alcalde Jordi Seguer assisteix al primer Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic

L’alcalde Jordi Seguer assisteix al primer Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic

14/05/2020

El primer Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic, celebrat ahir dimecres 13 de maig, va prestar especial atenció a la gestió de la crisi de la Covid-19 i a les accions dutes a terme durant l'estat d'alarma en matèria de drets socials i de la Taula Vallès Oriental Avança, en la qual Parets forma part de la comissió executiva.

Tots els ajuntaments que hi han assistit han destacat la intensa dedicació a la gestió de la crisi des de l'11 de març, sobretot per atendre des de la primera línia les necessitats de la ciutadania. Els alcaldes i alcaldesses han coincidit en demanar més informació i més claredat a la resta d'administracions per poder aportar més solucions en la gestió diària, més ajuts econòmics, simplificar tràmits administratius, etc.

Durant la reunió, també s'han explicat les activitats del Consorci Besòs Tordera previstes per aquest 2020 i les línies de subvencions destinades als ajuntaments.

Un cop finalitzada la reunió l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, ha manifestat que “des de Parets esperem que el Pla de reactivació econòmica en el qual treballa la Taula Vallès Oriental Avança serveixi per generar ocupació al nostre territori iabsorbir part de la mà d'obra que s'ha quedat fora del mercat de treball arran de la crisi del coronavirus".

Pensem que cal el treball conjunt de totes les administracions, independentment del color polític, i cercar solucions en comptes de buscar retrets competencials. Els ajuntaments estem per col·laborar i si cal, arribarem allà on altres institucions no poden arribar però demanem claredat i que hi hagi un treball conjunt, que se'ns tingui més en compte”, afegia l’alcalde.

Arxivat a: Ajuntament
Consell alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic maig 2020