Portada > Actualitat > Notícies > Parets estrena “Autocomedy”, l’espectacle d’humor que podràs gaudir des del teu cotxe

Parets estrena “Autocomedy”, l’espectacle d’humor que podràs gaudir des del teu cotxe

19/05/2020

El pròxim dissabte 6 de juny, a les 21.30 h, a l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, l’Ajuntament de Parets i la productora MPC Management presentaran, en primícia nacional, el projecte Autocomedy, un espectacle d’humor en viu i en directe que el públic podrà gaudir des del seu automòbil. Aquesta iniciativa cultural de MPC es durà a terme per celebrar el procés de desescalada i donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat un cop superem la pandèmia de la COVID-19.

L’Ajuntament i MPC han treballat conjuntament per crear un nou format d’espectacle cultural: monòlegs des del cotxe, inspirats pels autocines. L’artista que pujarà a l’escenari en aquesta estrena serà Andreu Casanova, que compleix cinc temporades actuant al Teatre Capitol de Barcelona i al Teatro Arlequín de Madrid. L’Autocomedy permets als assistents gaudir de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona estar dins el teu propi vehicle. Sintonitzant una freqüència de ràdio predeterminada, els espectadors podran escoltar l’artista alhora que es projectarà el show en directe en una gran pantalla instal·lada sobre l’escenari, amb unes condicions de visió òptimes per a tothom. L’aparcament del camp de futbol té una capacitat per a 180 cotxes, la qual cosa significa un aforament total de 360 persones protegides dins dels seus vehicles. La iniciativa respectarà totes les mesures de seguretat i de tècnica necessàries perquè l’experiència del públic sigui única i, sobretot, segura. 

Autocomedy és un projecte il·lusionant que permetrà als espectadors oblidar per una estona el temps de confinament i restriccions. La regidora de Cultura, Kènia Domènech, ha manifestat la satisfacció que Parets sigui el primer a dur a terme aquest projecte i ha destacat que “la cultura a través de l’humor és essencial en aquests moments. Tenim moltes ganes de passar una bona estona en comunitat per celebrar que anem tornant a la normalitat a poc a poc”. 

Amb aquesta col·laboració, l’Ajuntament de Parets es manté ferm en la seva aposta per la cultura, que durant molts anys ha portat els millors espectacles als teatres de la vila, el Teatre Can Rajoler i la Sala Cooperativa i a la Nit del Teatre al Carrer, que enguany celebrarà la seva 21a edició. Per la seva banda, el gerent de MPC, Manel Portomeñe, ha explicat que “aquest serà el primer de molts espectacles d’Autocomedy. El format està agradant a molts ajuntaments i promotors, que ho veuen com una bona opció per poder celebrar algun acte de les festes majors amb totes les mesures de seguretat que es requereixen”.

MPC Management és una productora coneguda al món de la comèdia per representar humoristes com Berto Romero, Santi Rodríguez, Godoy, Victor Parrado, Andreu Casanova, entre d'altres, i també per l’organització de gires teatrals arreu del país amb espectacles com “La Vida Moderna Live Show”, amb David Broncano, Ignatius Farray i Quequé, que ha batut tots els rècords d’assistència a espectacles d'humor, o la distribució de Dani Rovira, Antonia San Juan, Jandro, entre d’altres, a Catalunya. Per a més informació us convidem a donar un cop d'ull al web www.mpcmanagement.es.

Arxivat a: Cultura
Autocomedy 6 juny 2020 i normativa banner

Arxius adjunts