Portada > Actualitat > Notícies > La regidoria de Promoció Econòmica impulsa dues noves iniciatives per reactivar l’economia comercial i empresarial al municipi

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa dues noves iniciatives per reactivar l’economia comercial i empresarial al municipi

26/05/2020

La crisi sanitària de la COVID-19 ha repercutit en l’àmbit econòmic. És per això que la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Parets ha creat dues iniciatives amb l’objectiu de facilitar la reactivació econòmica en l’àmbit comercial i empresarial al municipi.

Per una banda, s’ha creat una xarxa local pel teixit empresarial anomenada Networking Parets que “s’adreça a totes les empreses de Parets que vulguin compartir sinergies entre elles. El primer pas és molt simple, ja que les empreses interessades han de respondre a preguntes com qui són, quina activitat desenvolupen o què poden oferir. D’aquesta manera, es vol crear una xarxa empresarial per intercanviar experiències, productes, entre altres” explicava la regidora de Promoció Econòmica Carme Herrero. En aquest primer punt l’Ajuntament de Parets actua com a nexe d’unió i permet compartir tota la informació relativa a serveis i/o productes de les empreses que consideren que poden ser d’interès general.

 D’altra banda, les cosidores del poble: modistes, merceries, comerços de roba de la llar, entre altres, confeccionaran prop de 3.000 mascaretes pels més petits del poble. Aquesta iniciativa té com a finalitat promocionar el comerç i, en concret, les dones que treballen en el teixit comercial.

“Esperem que aquestes dues iniciatives, tant pel sector comercial com per l’empresarial, donin fruits i ajudin a superar aquesta situació que estem vivint” concloïa la regidora Carme Herrero.

Arxivat a: Comerç i empresa
Ajuntament de Parets