Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d'Estiu de Parets se suspèn i es crearà una programació cultural adaptada a la situació actual

La Festa Major d'Estiu de Parets se suspèn i es crearà una programació cultural adaptada a la situació actual

29/05/2020

La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat, entre d'altres, la paralització de gran part de les activitats culturals i festives, i ha establert tot un marc d'incerteses pel que fa a la tornada a la normalitat, que serà molt diferent de la que estem acostumats. L'adaptació a les noves normatives i l'extrema dificultat en la gestió de l'afluència massiva d'assistents a les activitats al carrer que hi ha durant la Festa Major d'Estiu, així com la implementació de les mesures que han de garantir la seguretat i la protecció de la ciutadania, farà impossible celebrar la Festa Major d'Estiu de Parets.

Per aquest motiu, ahir dijous 28 de maig, va tenir lloc una reunió extraordinària de la Taula d'Entitats, on es va exposar i valorar la situació. La reunió va donar com a resultat la decisió de suspendre la Festa Major d'Estiu. "Creiem que era important mantenir el caràcter únic que té la nostra Festa Major, perquè està molt arrelada al poble, és un gran acte participatiu i, malauradament, aquest any, aquest model de festa no seria possible", ha declarat la regidora de Cultura, Kènia Domènech.

Tot i això, des de la regidoria de Cultura, i en col·laboració amb les entitats, s'ha decidit fer activitats que promoguin la cultura des d'altres àmbits i en altres formats. La Taula va proposar, entre d'altres, crear una programació conjunta per al mes de juliol, adaptada a la situació actual, "per tal de seguir potenciant el món de la cultura al municipi", concloïa la regidora.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Informació coronavirus
Festa Major Estiu img