Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament i Media Markt col·laboren per fomentar l'ocupació dels paretans i les paretanes

L’Ajuntament i Media Markt col·laboren per fomentar l'ocupació dels paretans i les paretanes

01/06/2020

Aquest matí, l'Ajuntament de Parets i la multinacional Media Markt, amb un dels seus centres de venda situats al carrer la Volta, han signat un conveni amb l'objectiu d'afavorir la creació d'ocupació a Parets a través de la col·laboració amb el Servei Local d'Ocupació, per cobrir els seus llocs de treball disponibles.

L'acord és una clara aposta de l'equip de govern per a la reactivació econòmica i foment de l'ocupació i per buscar nous mecanismes per millorar l'ocupabilitat al municipi. El conveni preveu, entre d'altres posar a disposició de Media Markt, empresa líder i referent en el seu sector, els recursos tècnics del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP), sobretot pel que fa a la selecció dels perfils professionals, per fomentar la inserció laboral de paretans i paretanes.  

L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, ha manifestat la seva satisfacció per la signatura de l'acord "el foment de polítiques de desenvolupament econòmic i la creació de sinergies entre l'administració local i el teixit industrial, són uns dels eixos prioritaris del govern municipal i més en la situació econòmica actual. Accions com la d'avui són de benefici mutu pel sector econòmic, però també per a la ciutadania de Parets".

La regidora de Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero apostava perquè "aquesta col·laboració continuï en el temps i sigui fructífera per a tothom".

El representant de Media Markt, Roberto Gutiérrez, s'ha mostrat "molt satisfet de poder ajudar en la creació d'ocupació, i més en aquest moment tan complicat".

Pel que fa a la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, ha posat de manifest que "convenis d'aquestes característiques, sobretot en la situació que estem vivint, són un valor afegit per al nostre municipi".

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Ocupació
Signatura conveni Mediamrkt-Ajuntament 1 juny 2020