Portada > Actualitat > Notícies > 9a edició de les subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP)

9a edició de les subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP)

05/06/2020

El pròxim dimarts 9 de juny, a les 13 h, a la sala de plens de l’Ajuntament, tindrà lloc una roda de premsa per inforrmar sobre les novetats de la 9a convocatòria de les subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP).

La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora de Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero, i la primera tinent d’alcaldia, Casandra García.

Arxivat a: Ocupació
SLOP logo nou