Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament augmenta els ajuts a les empreses que contractin persones inscrites a l’SLOP i fomenta la contractació de dones, persones joves i majors de 45 anys

L’Ajuntament augmenta els ajuts a les empreses que contractin persones inscrites a l’SLOP i fomenta la contractació de dones, persones joves i majors de 45 anys

09/06/2020

L’Ajuntament de Parets ha fet pública, en una roda de premsa celebrada aquest matí, la nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP). Els ajuts es poden sol·licitar fins al pròxim 6 de novembre.

Les subvencions estan adreçades tant a empreses i comerços de Parets com de l’entorn territorial. En aquesta novena convocatòria s’incrementa la dotació de les subvencions, amb la concessió d’entre 300 i 1.600 euros, en funció de la durada i tipologia del contracte.

Així, per als contractes indefinits o les primeres contractacions s’atorgarà un import addicional de 900 euros, 150 euros més que l’any 2019. Pel que fa a les persones contractades d’entre 30 i 45 anys els ajuts s’incrementen en 250 euros i passen de 1.750 euros a 2.250 euros. Per a la contractació de joves i majors de 45 anys, s’ha previst un increment de 250 euros sobre l’import, que podrà ser superior en el cas de fomentar el teletreball o  la contractació de dones.

L’Ajuntament destinarà als ajuts 82.000 euros, que es concediran per estricte ordre de presentació de les sol·licituds i fins al seu esgotament.

Durant la roda de premsa l’alcalde Parets, Jordi Seguer, ha posat de manifest el compromís de l’actual equip de govern per reduir l’atur al municipi “aquesta és una eina més per contribuir a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, que s’estableix com un dels eixos prioritaris d’aquest govern i de l’Ajuntament de Parets del Vallès”.

Per la seva banda, la regidora de Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, ha explicat les principals novetats d’aquesta 9a edició de les subvencions: “volem impulsar les primeres contractacions i les contractacions indefinides amb dotacions econòmiques addicionals. També volem fomentar la contractació entre el col·lectiu de les dones, de les persones majors de 45 anys i del jovent i donar visibilitat i rellevància al teletreball, per això també aquests tipus de contractes tindran  aportacions complementàries”.

Casandra García, primera tinent d’alcaldia, comentava com “enguany s’han millorat les condicions i la dotació econòmica d’aquests ajuts prioritzant la contractació de persones de l’SLOP, independentment de la procedència de les empreses, perquè l’important és reduir la desocupació al municipi i, alhora, ajudar els comerços i a les persones emprenedores a tirar endavant els seus negocis”.

La reactivació econòmica i la contribució a la creació d’ocupació és un dels eixos prioritaris de l’Ajuntament de Parets del Vallès. Amb aquestes actuacions, des de l’administració local es fa una ferma aposta per establir sinergies amb el teixit econòmic que fomentin l’ocupació dels paretans i les paretanes i els serveis a les empreses.

Arxivat a: Ocupació
RP Ajuts contractació 9/6/20