Portada > Actualitat > Notícies > ‘Ara més que mai, compra a Parets’, nova campanya de foment del comerç local

‘Ara més que mai, compra a Parets’, nova campanya de foment del comerç local

25/06/2020

‘Ara més que mai, compra a Parets’ és el lema de la nova campanya de foment del comerç local i de proximitat que impulsa l’Ajuntament de Parets del Vallès, en el marc de les accions per afavorir la reactivació econòmica del nostre municipi i, concretament, en l’àmbit del comerç, la restauració i els serveis de proximitat.

La campanya es compon de diverses accions, que tenen l’objectiu de promoure la compra local i el consum als establiments comercials de proximitat, posant en relleu el valor afegit que aporta el comerç local com a element de cohesió social i dinamitzador de l’activitat i la convivència del municipi.

La imatge gràfica ha estat dissenyada per l’artista local Marc Vila, que durant l’escenari de la COVID-19 i a títol personal la va compartir de manera altruista amb els comerços i la ciutadania. Es tracta d’una imatge que ha tingut una excel·lent acollida i que, a partir d’ara, amb nous elements que s’estan treballant amb el dissenyador, és la imatge que utilitza l’Ajuntament per a la promoció i dinamització comercial.

La voluntat és donar a conèixer qui i què hi ha darrere de cada taulell, la història de cada establiment, el tret diferencial de cadascun, els millors productes i allò que els caracteritza. És així que els protagonistes seran els comerciants, que podran donar a conèixer els seus negocis al conjunt de la ciutadania i posar en relleu el gran actiu que suposa el comerç local per al nostre municipi. La primera acció se centrarà en la difusió d’imatges dels establiments comercials que s’adhereixin a la campanya a través dels mitjans de comunicació locals i de les Xarxes Socials.

Arxivat a: Comerç i empresa
Compra a Parets