Portada > Actualitat > Notícies > Espectacles familiars dins dels actes de ‘Sintonitza’t, la Festa Major de la represa’

Espectacles familiars dins dels actes de ‘Sintonitza’t, la Festa Major de la represa’

07/07/2020

El pròxim dissabte 11 de juliol a les 19 h, les pistes esportives de Can Butjosa i les de les escoles Pau Vila i Vila Parietes donaran lloc als primers espectacles per a la família dins del programa de Sintonitza’t, la Festa Major de la represa.

‘Sintonitza’t, la Festa Major de la represa’ és el programa alternatiu de la Festa Major d’Estiu després que la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 provoqués la seva suspensió.

La pista esportiva de Can Butjosa acollirà l’espectacle Teatre arrossegat, un espectacle de contes a càrrec de Teatre Nu que planteja una proposta plena de joc, popularitat i complicitat amb el públic inspirat en l’art i l’ofici dels còmics ambulants sobre el seu escenari desplegable, un carro multifuncional.

La companyia de teatre ‘El que ma queda’ presentarà, a la pista esportiva de l’escola Pau Vila, l’espectacle Antipasti, una funció que barreja teatre, circ, màgia i molt d’humor a ritme de la millor música italiana.

També a les 19 h, a la pista esportiva de l’escola Vila Parietes, es representarà l’espectacle Set Up, a càrrec de la companyia de Los Barlou. La funció comptarà amb malabars, màgia, monocicles i equilibris plens d’humor i acció apte per a tots els públics. Un espectacle que titllen de ‘metacirc’, és a dir, un circ dins del circ.

Les entrades d’aquests espectacles són gratuïtes i s’hauran d’adquirir de forma anticipada a la web espectacles.parets.cat a partir del 7 de juliol. L’aforament serà limitat per tal de mantenir la distància interpersonal d’1,5 m. A més, cal recordar que és obligatori portar mascareta i complir les mesures de protecció que determini l’organització.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Espectacles familiars juliol 2020 banner