Portada > Actualitat > Notícies > El Banc de Bones Pràctiques selecciona dos projectes educatius més de l’Ajuntament de Parets

El Banc de Bones Pràctiques selecciona dos projectes educatius més de l’Ajuntament de Parets

24/07/2020

Els projectes municipals ‘Audicions per a escolars. Educació musical per als centres educatius’ i ‘Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia’ han estat inclosos en l’àmbit d’educació del Banc de Bones Pràctiques de la Federació de Municipis de Catalunya.

Per una banda, el projecte ’Audicions per a escolars’ té com a objectius generals apropar als alumnes de les escoles de Parets del Vallès a la música com a formació i donar a conèixer l’Escola Municipal de Música com a centre formador i potenciador de l’activitat musical al poble. D’altra banda, l’’Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia’ pretèn oferir als joves del poble una formació sobre l’ús saludable i crític de les tecnologies.

Els reconeixements d’aquestes dues noves pràctiques se sumen a les setze accions que l’Ajuntament de Parets ja ha rebut com a bones pràctiques i pràctiques significatives, de les quals deu formen part del Servei d’Educació.

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya, que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Servei d'educació Ajuntament Logo