Portada > Actualitat > Notícies > Taller d’art visual en la programació d’activitats per a la Gent Gran

Taller d’art visual en la programació d’activitats per a la Gent Gran

07/08/2020

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Parets ja ha publicat el programa d’activitats per a la gent gran que es portarà a terme durant el darrer trimestre de l’any, en funció de l’evolució de la pandèmia per la COVID-19.

Una de les novetats d’aquest darrer trimestre de l’any és el taller d’art visual a càrrec de l’artista local, Iris Paris. El taller compta amb diverses maneres i temàtiques a treballar molt diferenciades, que s’aniran alternant per tal de mantenir l’esperit de descoberta i motivació creativa dels assistents. L’espai de treball aportarà beneficis a nivell cognititu, d’autoestima i realització personal. A més, gràcies al procés creatiu estimularà diferents àrees cerebral, s’ampliarà el camp visual ajudant a entendre i gaudir de la informació que ens envolta.

El taller es realitzarà en el Casal Sant Jordi, els dimarts de 10 h a 11:30 h i en el Casal Asoveen i el Casal de Ca n’Oms, els dijous de 10 h a 11:30 h. Per a més informació, podeu trucar a qualsevol dels Casals Municipals de Gent Gran de Parets.

Ball en línia, treballs manuals, introducció a la informàtica o manteniment físic, són algunes propostes més que inclou la programació. Les inscripcions es poden fer als Casals Municipals de Gent Gran, excepte per als cursos de Manteniment físic i Ioga, en què s'han de fer al pavelló.

Parets del Vallès. 7 d’agost de 2020.

Arxivat a: Gent Gran
Iris Paris